KALAU SUKA FOLLOW, KALAU TAK SUKA?ADER AKU KESAH!haha =)

Friday, March 25, 2011

::Our Memory Photo Contest::

jom masuk contest jom...

ni kali 1st time aku masuk contest..contest yang menarik dan tertarik nie adalah anjuran cik ain comelllll!

syarat dia senang bangat sehh!!!

1st. mesti follow cik ain chomell nie.

2nd.tulis entry bekenaan contest dan letak banner n linkkan sekali macam aku letak nie.

Oooooppps!! jgn lupa letak banner kat side bar sekali yer kawan-kawan..(cakap macam dak skolah pulak)

3rd. Upload lah gambar!!!mesti yang comel-comel sahaja tau untuk memenangi..wahaha =)

4th. Kena tulis kenapa gambar tersebut dipilih...

....dan alasan saya adalah...."suka hati akulah pic mana nak letak pom..ader aku kesah!!wakakaka...eh tak..tak..kang kna reject pulak alasan yang tak munasabah langsung aku letak nie..sebabnya kami semua cantik dalam pic ni la..haha..pic-pic lain dalam simpanan aku sumenya buruk belaka..dan reason paling utama adalah..

"kamu tidak akan dapat menggembirakan semua orang dengan harta benda, tetapi kamu akan dapat menggembirakan semua orang dengan senyuman"




....see..see kami sedang senyum melebar kan.. kan..anda gembira??


5th. tag 4 org kengkawan yang ase-ase macam nak join jer..huhu

1.arip
2.adek
3.along
4.angah


itu ajerr..siapp!!





p/s:tarikh tutup adalah hari nie..wakakakaka =)

p/s: hadiahnya adalah anak patung comelll dari lovely lace!

2 comments:

  1. Salam Kenal..
    Nice blog sahabat..
    best dapat follow ur blog..
    keep moving on..
    klu free singgah ke blog saye..
    http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...