KALAU SUKA FOLLOW, KALAU TAK SUKA?ADER AKU KESAH!haha =)

Saturday, February 20, 2010

entry ni takde tajuk..terima kasih.

eheheehe......

gelak...gelak2 jahat..tapi ati aku baik woooo...baik ker??baik sikit dari kambing..erk!!

td gelak..ckang aku nak tunjuk kebengangang aku plak..haha..aku begang bila org tak percaya ape aku cakap...cehhh!!!ingat aku tipooo ka...lantak korang lah nak ckp aper..ader..ader aku kisah???

contoh soklan macam ni...

"mazila ngan saper ckang?"

ehh...ada org ker kat sebelah aku nak tanya centu..ahaaa..takde kan..takde....

"mazila single n available"(cesssss!!!!!promote diri..kakakaka)

"ada calon ker?"haha..itu yang aku akan jawap.....yang tinggi,putih,kaya,pandai,muka ala2 aaron aziz...haiyakkkk!!!gile...ke tua pom aku tak kawen...demand nak mampos mati..wahaha..

dan mereka akan berkata....

alah!cakapla betoi2..ngan saper sekarang?(bunyik macam aku ramai pakwe jeh!hapraknyer kawan)

"takde saper2"

"tipu....kata dah bertunang ari tu?"

haaaaa...memang aku dah bertunang pom..ngan si tua bangka dan ckang dia dah dalam kubur...wahahaha..dalam mimpilah tu..fiksyen semata2...ibarat cerita alien yang turun ke bumi...ok..mengarut!

"tunang?bukan tunang tapi tumbanglah."

"tipuuuuuuu....."

"lantak!!"

malas aku nak bertegang urat dah..tekeluar2 urat aku.....

hmmmmm...tadi jejalan p tgok baju pengantin..hehe..jeng...jeng..jeng....baju yang kaler pink tu cantik betoi...adussss....pastu ader lak baju2 baby sebelah kedai baju pengantin tu....comel sungguh!!!

pastu terdengarlah suara2 monyet kawan aku kat blakang.....

"sabar mazila sabar..."haiyakk!!!potong ah kawan2 aku nie...nak berangan sekejap pom tak boley...

sebenarnya takde motif pom entry ni ditulis...wat abes dakwat pen penat tgan menaip jer...haha..bodohnyer terasa...



P/s: dah pandai dah tulis yg ade strike2..hehe..thanks 2 cik mena..

1 comment:

  1. merapu2....lau la dpt...tp cam da putus asa.ok xpela

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...